Gaziantep'te 17 yaşındaki lise öğrencisi intihar etti!

Gaziantep

Gaziantep'te ardı arkası kesilmeyen intihar vakalarına bir yenisi daha eklendi. Fabrika işçisi Orhan E.'nin tabancayla canına kıymasının ardından bu kez de 17 yaşındaki lise öğrencisi Ş.G. isimli bir gencin intihar ettiği öğrenildi.

Gaziantep’in Karkamış ilçesi Elifoğlu köyünde akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki lise öğrencisi  genç, tabancayla karın bölgesine ateş ederek ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesi acil serviste yapılan tüm müdahaleler sonucu hayatını kaybetmesi  yakınlarını yasa boğdu.

 

Nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı 17 yaşındaki lise öğrenci bir gencin intihar etmesi İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki ağır yaralı 17 yaşındaki Ş.G.’nin  sevk edildiği hastanede hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri yaşanan intihar olayı ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.(olaymedya)