Gaziantep Sağlıkta Beklenen Atamalar Yapıldı!

Gaziantep Sağlıkta Beklenen Atamalar Yapıldı!

Gaziantep Sağlık Müdürlüğü tarihinde yapılamayan değişiklikler nihayet yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün ve Gaziantep siyasetinin tam desteğini alarak Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve kamu hastanelerine beklenen atamaları Sağlık Bakanlığı tarafından yapılarak 34 yeni sağlık yöneticisi atandı.

 

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki A takımının atamaları yapıldı. 2 başkan ve başkan yardımcısının yanı sıra 1 ilçe sağlık müdürünün atamaları yapılarak ÇKYS sistemine atamaların onaylandığı girildi. Uzun zamandan beri beklenen bu atamalarla İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin sağlık alanındaki hizmet kapasitesi daha da artırıldı.”

 

 

ATAMALAR ÇKYS’YE GİRİLDİ

 

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Suriye Görev Gücü Başkan ve başkan yardımcısı, Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdür Yarımcısı, İl Ambulans Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi, Nizip İlçe Sağlık Müdürlüğü atamaları Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı ve ÇKYS sistemine girildi.

 

 

BU KADRO GÜZEL İŞLER YAPACAK

 

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin belirlediği liste kapsamında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Sağlık Bakan Yardımcıları ile de görüşülerek yapılan atamalar ÇKYS sistemine girildi. Uzun zamandan beri beklenen ve adeta ince elenip sık dokunarak yapılan atamalarla Gaziantep’in sağlık alanındaki A takımı atamalarındaki isimler hemen her kesimin takdirini toplayan ve geçmişteki başarıları ile gündem eğelen isimler olması dikkat çekti. Atamaların oldukça başarılı ve sağlık camiasının tecrübeli isimlerinden oluşması kamuoyunun da takdirini topladı. Dr. Ümit Mutlu liderliğindeki Gaziantep sağlık camiasının bu idareciler ve isimlerle sorunlarını aşarak başarılı işlere imza atması bekleniyor.(memohaber)

 

 

İŞTE YAPILAN ATAMALAR