Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Gaziantep Rinoplasti Forumu Toplantısı

Gaziantep Rinoplasti Forumu Toplantısı

Gaziantep Rinoplasti forumu Toplantısı Divan otelde yapıldı. Alanında uzman Hocalarımızın verdiği kursa yoğun katılım oldu. Bilimsel ve Sosyal programıyla dolu dolu geçen kursta Dünyanın ve Ülkemizin en önde gelen Hocalarından alınan b

Gaziantep Rinoplasti forumu Toplantısı Divan otelde yapıldı. Alanında uzman Hocalarımızın verdiği kursa yoğun katılım oldu. Bilimsel ve Sosyal programıyla dolu dolu geçen kursta Dünyanın ve Ülkemizin en önde gelen Hocalarından alınan bilgiler ve pratik eğitimler, sorulan sorular, video sunumlarıyla eğitime katılan KBB ve Plastik Cerrahi Uzmanları tarafından çok beğenildi.

 

abah 8.30’da başlayan kursun açılış konuşmasını yapan kurs düzenleyicisi Prof.Dr.Yaşar Çokkeser “ Değerli meslektaşlarım, bu gün sizlere Rinoplasti konusunda yaşanan güncel gelişmeler ve teknikler ile ilgili sunumlar yapacağız. İstanbul, Eskişehir ve Ankaradan gelen değerli Hocalarımıza çok teşekkür ediyor bu tür eğitimleri daha sık yapmayı planlıyoruz dedi.

 

Çokkeser; ‘‘Eğitim hayat boyu devam ediyor. Öğretmeye ve öğrenmeye devam. Hafta sonunda 2 gün yoğun bir Rinoplasti eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Çeşitli illerden gelerek programımıza katılan ve çok yoğun programları içinde toplantımıza katkıda bulunan sayın Prof. Dr. Cemal Cingi, Op. Dr. Abdülkadir Göksel, Doç. Dr. Tevfik Sözen ve Op. Dr. Süreyya Şeneldir meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Öğleden sonraki Panelde  Moderatörlüğünü Prof. Dr. Cemal Cingi, Prof. Dr. Yaşar Çokkeser, Op. Dr. Süreyya Şeneldir, Op. Dr. Abdülkadir Göksel, Doç. Dr.Tevfik Sözen’in yaptığı kursta “Tip Cerrahisindeki Püf Noktalar  ,Revizyon Rinoplastide En Sık Kullandığım Manevralar. Radiks Tip İlişkisi. Osteotomide Nasıl Yapıyorum, Neden Endonazal Rinoplasti ve Preservation Rhinoplasty. Eğri Buruna Yaklaşım. Tip Rotasyonunu Etkilemek İçin Kullandığım Manevralar.Dorsumda Başarıyı Etkileyen Faktörler  konuları açıklamalı videolarla anlatılıp soru cevaplarla eğitim bitirildi.