Gaziantep’in aşıları artık burada korunacak!..

Gaziantep’in aşıları artık burada korunacak!..

Gaziantep Valisi Davut Gül, Yönetim Kurulu Başkanlığını Hasan Gürkan Bayram’ın yaptığı HASKAN Şirketler Grubu bünyesinde kurulan Bay Antrepo ve Lojistik Hizmetleri şirketi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

Türkiye’de 2. Bölgede ilk ve tek.

 

Eksi 70 dereceye kadar soğutma özelliği ile Türkiye’de ikinci, Mersin’den sonra bünyesinde soğutma depeposu bulunan Antrepo özelliği ile bölgede ise ilk ve tek olan yatırımı yerinde inceleyen Gaziantep Valisi Gül, tesisin son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Aşılar bu depoda korunacak!..

 

Pandemi döneminde yaptığı stratejik yatırımlar ve atılımlar ile dikkatleri üzerine çeken HASKAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram’ın, Gaziantep’e kazandırdığı tesis Pandemi döneminde illere gönderilen aşıların saklanması ve korunması için ihtiyaç duyulan soğutma özelliklerine ve derecesine sahip stratejik-hayati bir yaratırım olarakta kabul ediliyor.

 

Bay Antrepo ve Lojistik hakkında bilgi alan Gaziantep Valisi Davut Gül, tesisin Gaziantep ve Türkiye için büyük önem kazandığını ifade etti.

 

Vali Gül, biten ve hizmete giren yatırımından dolayı Hasan Gürkan Bayram ve ekibini kutladı.

 

Ziyaretle ilgili Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valimiz Davut Gül, Bay Antrepo ve Lojistik Hizmetleri Şirketini ziyaret ederek faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram’dan bilgi aldı” denildi.

 

Toplam 1080 metrekare soğuk hava deposu, 5 bin metrekare kapalı alanı, 13 bin metrekare dış araç ve kantar sahasına sahip HASKAN Şirketler Grubunun yeni yatırımı Bay Antrepo ve Lojistik’i gezen  Gaziantep Valisi Davut Gül’ün, ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden HASKAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürkan Bayram, tesisin Gaziantep’in, bölgenin ve Türkiye’nin, milletin  hizmetinde olacağını söyledi.(megahaber27)