Gaziantep imam, trafik kazasında üç oğlu ve yeğeni hayatını kaybetti.

Gaziantep imam, trafik kazasında üç oğlu ve yeğeni hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Tatlıcak merkez cami imamı Necmettin Safi'nin akraba ziyareti cenaze merasimine dönüştü. Feci kazada üç oğlu ve yeğeni hayatını kaybetti.

Nizip’e bağlıTatlıcak merkez cami imamı Necmettin Safi’nin akraba ziyareti büyük bir facia ile sonuçlandı. Feci kazada iki çocuğunu kaybeden Safi’nin hastanede yaşam mücadelesi veren diğer oğlu ile yeğeni de kurtarılamadı...

 

Edinilen bilgiye göre, Siverek-Viranşehir karayolu Çatak Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 63 B 0561 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Otomobil hurdaya dönerken, aracı kullanan Ümit S. ile 14 yaşındaki Abdüsselam S., ve 4 yaşındaki Muhammed S. isimli kardeşler olay yerinde hayatlarını kaybettiler. Kazada yaralanan 17 yaşındaki Ümit S ile  kuzenleri 9 yaşındaki Eyüp E. ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 

 

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Ümit S. ile Eyüp E. yaşam mücadelesini kaybettiler. Ümit S.’nin de vefat etmesiyle birlikte Necmettin Safi, tek kazada 3 evladı ile bir yeğenini kaybetti.