Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Gaziantep hayvanat bahçesinde kafesten kaçan aslan dehşet saçtı.!

Gaziantep hayvanat bahçesinde kafesten kaçan aslan dehşet saçtı.!

Gaziantep hayvanat bahçesinde kafesten kaçan aslan, biri bakıcısı olmak üzere 3 kişiyi yaraladı.

Gaziantep hayvanat bahçesinde kafesten kaçan aslan, biri bakıcısı olmak üzere 3 kişiyi yaraladı. Aslan yetkililer tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildi.

 

Olayın ardından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan bakıcının kafasından darbe aldığı, acil ameliyata alındığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

 

 

Gaziantep’te kaplanlar bakıcısını parçaladı (2004)

 

Yaklaşık 17 yıl önce Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde yiyecek vermek için kafese giren bakıcıyı 2 kaplan parçalayarak öldürmüştü.

 

Hayvanat bahçesinde sabah saatlerinde meydana gelen talihsiz olayda, 3 yıldır hayvanat bahçesinde yaşayan Volkan isimli erkek sibirya kaplanının saldırısına uğrayan bakıcı Mehmet Keçibesler’in (43) olay yerinde feci şekilde hayatını kaybettiğini söyledi.

 

Hayvanat Bahçesi’nde çalışan diğer görevliler olay nedeniyle kaplanların bulunduğu bölüme gelerek güvenlik görevlilerinin yaptığı çalışmayı üzüntü içinde izlediler, bazı görevlilerinde gözyaşlarına hakim olamıyarak ağladıkları görüldü.

 

Keçibesler’in 4 yıldan bu yana hayvanat bahçesinde çalıştığını, daha önce ceylan ve geyiklere baktığını, 2 aydan bu yana yırtıcıların da bakımını üstlendiğini anlatan yetkililer, “Talimatlara uyan ve dikkat eden bir arkadaşımızdı. Kaplanı güvenli bölüme kilitlemeden içeri temizlik ve yiyecek verme amacıyla girmesi mümkün değil. Kaplan arka bölümden nasıl kurtularak içeri girdi? Bunlar araştırılması ve soruşturulması gereken sorular. Gerçekten çok feci bir ölüm” diye konuştular.