Gaziantep'e 33 Hekim Atandı

Gaziantep

Sağlık Bakanlığı tarafından 9. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çerçevesinde hastanelere pratisyen ve uzman hekim atamaları yapıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, atamalar kapsamında Gaziantep’e 5 pratisyen

Sağlık Bakanlığı korona virüs sürecinde hekim atamalarını da sürdürüyor. Bakanlık tarafından 9. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çerçevesinde ülke genelinde yapılan atamalar ile hekim ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.  Gaziantep’e yapılan hekim atamalarına ilişkin AK Parti Gaziantep Milletvekili Dr. Derya Bakbak, “Sağlık Bakanlığı tarafından devlet yükümlülüğü bünyesinde Gazi şehrimize atanan 5 pratisyen hekim, 28 uzman hekim, toplam 33 doktorumuza görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

HASTANELERE YAPILAN ATAMALAR AÇIKLANDI

 

Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne; 2 branşı bulunmayan hekim, 5 çocuk sağlığı hastalıkları, İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi’ne; 2 branşı bulunmayan hekim, İslahiye Devlet Hastanesi’ne; 4 branşı bulunmayan hekim, 1 iç hastalıkları, 1 kadın hastalıkları ve doğumu, 1 ortopedi ve travmatoloji, 1 ruh sağlığı ve hastalıkları, Oğuzeli İlçe Devlet Hastanesi’ne; 2 branşı bulunmayan hekim, 1 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na; 1 branşı bulunmayan hekim, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne; 1 acil tıp, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları, 1 çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları, 1 tıbbi patoloji, Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne; 1 acil tıp, 1 fiziksel tıp ve rehabilitasyon, 1 üroloji, 25 Aralık Devlet Hastanesi; 1 acil tıp, 1 göz hastalıkları, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’ne; 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları, Nizip Devlet Hastanesi’ne; 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları hekiminin ataması yapıldı.(olaymedya)

 



Anahtar Kelimeler: Gaziantep'e 33 Hekim Atandı