Gazİantep Derneklerİ Federasyonu’nda Necatİ Göksu 3. kez Başkan seçildi.

Gazİantep Derneklerİ Federasyonu’nda Necatİ Göksu 3. kez Başkan seçildi.

Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Yapılan seçimde 3. kez Başkan olarak Necati Göksu seçildi.

Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.Yapılan seçimde 3. kez Başkan olarak Necati Göksu seçildi.

 

Başkan olarak seçilen Göksu şu açıklamalarda bulundu

 

Gaziantep Dernekleri Federasyonu’nun 7. Olağan Genel Kurulu’nu hafta sonu gerçekleştirdik. Her zamanki gibi birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçen genel kurul sonrası üçüncü kez Genel Başkan seçildim. Genel kurulumuza katılıp beni bu kutsal göreve layık gören tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Göstermiş oldukları kadirşinaslığa ve teveccühe minnettarım.

Ben ve federasyon yönetimi, üç dönemdir üzerimizdeki büyük sorumluluğun farkında olarak çalışmaktayız. Ülkemizin gözbebeği olan Gaziantep’imiz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba harcıyoruz. Tüm projelerimizi ve çalışmalarımızı bu bilinçle gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Çok kısa bir zamanda inşallah mülkü kendimize olan yeni federasyon binamıza taşınacağız. Bundan sonra çok daha nezih bir ortamda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yeni federasyon binamız Gaziantep’ten gelen misafirlerimizi ve Anadolu’daki hemşerilerimizi bir araya getirecek bir buluşma mekânı olacak.

100 bine yakın Gazianteplinin sesini duyurmak ve hak ettiği saygınlığı kazanması için elimizi taşın altına koyduk. Sıla hasreti çeken hemşerilerimizin özlemlerini biraz olsun dindirebilmek maksadıyla üzerine memleket kokusu sinmiş kardeşlerimizle sık sık buluşma ve kaynaşma organizasyonları tertip edeceğiz. Kendini çaresiz ve kimsesiz hisseden tek bir Gaziantepli kalmayıncaya kadar çalışacağız. Federasyonumuzda ortak akılı hakim kılarak tüm dünya görüşlerine açık ve proje üreten bir kurum olacağız.

Bu duygularla şahsım ve yönetim kurulu adına bizi bu göreve layık gören hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her şey Gaziantep ve Gaziantepliler için.

 

 

Gaziantep Dernekleri Federasyon başkanlığı seçimine tekrardan seçilen Necati Göksu başkanı ve yönetimini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.