Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde Mucize Doğum

Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesinde Mucize Doğum

25 Aralık Devlet Hastanesine sabah 07:34 sıralarında Acil Servise Doğum sancısı ile başvuran 30 yaşındaki Z.E.E'nin muayenesi yapıldı.

25 Aralık Devlet Hastanesine sabah 07:34 sıralarında Acil Servise Doğum sancısı ile başvuran 30 yaşındaki Z.E.E'nin  muayenesi yapıldı.

 

25 Aralık Devlet Hastanesinde Kadın Doğum servisi olmadığı için sevk edilmesi uygun görüldü.Fakat doğum eyleminin başlamış olması ve  yeterli zaman olmadığı için Hastanenin Acil servisinde Dr. Necd MAKANSİ, Hemşire Duygu KELEŞOĞLU ve İmam ÖZ tarafından Acil müdahale odasına alınan Z.E.E  doğumu gerçekleştirildi.

 

Doğumu başarılı şekilde gerçekleştirilen genç Kadının ve Bebeğin  sağlık durumu iyi olduğu gözlendi. Anne ve bebeğin gerekli saglik önlemlerin alınmasının ardından  Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın  Doğum ve Çocuk  Hastalıkları Hastanesine  sevk edildi.

 

25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi M.EMİN TÜRK; Hastanemizde bir ilk olarak gerçekleşen doğumun  başarılı şekilde tamamlanması,  annenin ve bebeğinin sağlıklı olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Covid-19 un en yaygın olduğu dönemde sağlık çalışanlarımızın gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Pandemi sürecinde 25 Aralık devlet hastanesi 7/24 vatandaşın hizmetinde görevini icra etmeye devam edecektir dedi.