Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Baloda Buluştu...

Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Baloda Buluştu...

Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nı kutlayan Gaziantep -Kilis Diş hekimleri düzenlenen baloda stres attı.

GATİK Gaziantep Tenis İhtisas Spor Kulübü Derneğinde  düzenlenen baloya Gaziantep - Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Karabay, yönetim kurulu üyeleri,kamu ve özel çalışan diş hekimleri katıldı.Gaziantep - Kilis  Diş hekimleri Odası tarafından 22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği baloda diş hekimleri son derece  eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirerek doyasıya eğlendi.Davetliler ile tek tek ilgilenerek geceye ev sahipliği yapan Gaziantep - Kilis  Diş hekimleri Odası Başkanı Dt. Hasan Karabay, “Odamızın geleneksel olarak düzenlediği ‘Diş hekimliği Balosu’nun 111. Yılını kutladığımız bu geceye hoş geldiniz, şeref verdiniz dedi.

 

22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Gece’de Diş hekimliği mesleğinde 25 ve 40. yılını doldurmuş 5 Diş hekimi plaketle onurlandırıldı.

 

Güzel eserlerin seslendirildiği parçalar eşliğinde unutulmaz gece yaşayan diş hekimleri ve  davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

 

Diş Hekimliğinde 25 ve 40.yıl

Meslekte 40. yılını dolduran Dt. Bülent GÖKSEVEN, 25. yılını dolduran Dt. Cemalettin SÖNMEZ, Dt. Celil İYİKESİCİ, Dt. Emine YILMAZ ve Dt. Ali Osman YILMAZ plaketlerini oda yönetiminden aldılar. GATİK’te düzenlenen plaket töreni sonrası danslar ve hoş sohbetlerle sona erdi.