Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Gazetecilerin Sağlığı Sanko’ya Emanet

Gazetecilerin Sağlığı Sanko’ya Emanet

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Sanko Üniversitesi Hastanesi arasında cemiyet üyesi olan gazetecilerin ve ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla protokol imzalandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Sanko Üniversitesi Hastanesi arasında cemiyet üyesi olan gazetecilerin ve ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla protokol imzalandı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin ve ailelerinin, Sanko Üniversitesi Hastanesinde tedavilerinde ücret indirimi sağlayan protokol, hastane toplantı salonunda imzalandı. İmza törenine GGC Başkanı İbrahim Ay, Sanko Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci ve GGC yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

AY: “YATARAK VE AYAKTA TEDAVİDE YÜZDE 20 İNDİRİMDEN FAYDALANABİLECEKLER”

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, cemiyet olarak meslektaşlarının sosyal yaşamına katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan İbrahim Ay, “GGC ve Sanko Üniversitesi Hastanesi arasında indirimli sağlık protokolü imzaladık. Gazeteci arkadaşlarımız mesai kavramı ve gece gündüzü olmaksızın, halkı doğru ve hızlı bilgilendirme anlamında özveriyle çalışıyorlar. Bizlerde meslektaşlarımızın bütçesine küçük de olsa bir katkıda bulunmak istedik. Bundan önce yine bazı değişik hastanelerimizle protokol imzalamıştık. Bugün kendi rüştünü ispat etmiş Sanko Üniversitesi Hastanesi ile bir indirim protokolü imzalıyoruz. Meslektaşlarımızın eşleri, çocukları, anne ve babalarının indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanması için Sanko Üniversitesi Hastanesi ile imzalamış olduğumuz protokolle ayakta ve yatarak tedavide yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Sanko Üniversitesi Hastanesi yönetimine, genel müdürümüze üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Tüm sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza, sağlık personellerimize pandemi sürecinde özveriyle halkımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm meslektaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

KİLECİ: “GAZETECİLERE KÜÇÜK DE OLSA BİR KATKI SAĞLAYABİLİYORSAK BİZİM İÇİN MUTLULUK KAYNAĞI OLACAK”

Sanko Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci ise, “Ülkemizin, şehrimizin içinde bulundu bu zorlu süreçte halkımıza en iyi şekilde, en güvenli etik değerlere bağlı bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda yine bizim gibi gazeteci kardeşlerimiz mesai mefhumu olmadan 7/24 çalışıyorlar. Sizlere küçük de olsa bir katkıda bulunabiliyorsak bizim için mutluluk kaynağı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. GGC Başkanımız İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Tören protokollerin imzalanması ile sona erdi.