GAÜN Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Gülseren ELAY ‘Doçent’ oldu.

GAÜN Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Gülseren ELAY ‘Doçent’ oldu.

GAÜN Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Gülseren ELAY ‘Doçent’ oldu.

GAÜN Hastanesi İç Hastalıkları Yoğun Bakım Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gülseren Elay ‘Doçent’ oldu.

 

Doç. Gülseren Elay’ı ziyaret eden Sağlık-Sen Gaziantep Üniversitesi hastanesi şubesi başkanı Cuma KERKEZ: ‘‘Üniversite Hastanemiz Dahili Yoğun Bakım Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Sn. Gülseren ELAY Hocamız ‘Doçent’ olmuştur. Kıymetli Hocamıza Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim muvaffakiyetlerini daim eylesin inşallah.’’dedi.

 

 

Doç. Gülseren Elay: ''Bir kısmını pandeminin kapsadığı, oldukça yoğun geçen bu zorlu süreçte; sevgisini ve desteğini  benden esirgemeyen kızım Umay'a , anneme, kardeşlerime, eğitimimde katkısı olan tüm hocalarıma, hastane yöneticilerimize,  Gaziantep üniversitesinin fedakar yoğun bakım ekibine ve değerli iç hastalıkları asistanlarıma teşekkür ederim.''

 

 

Doç. Gülseren Elay

31 Ekim 1975 Siirt doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Mersin ilinin Anamur ilçesinde tamamladım.  Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini 2002 yılında bitirdim. Erciyes Üniversitesi İç Hastalıkları Uzmanlığını 2012 yılında, Erciyes Üniversitesi Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanlığını ise 2015 yılında bitirdim. Gaziantep Üniversitesi İç Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak 2019 yılında göreve başladım.