GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

GAGİAD’dan CAHİDE’ye Ödül

Gaziantep Genç İşadamları Derneği(GAGİAD) tarafından toplum için fark yaratan ve örnek olan kişi, kurum ve kuruluşların başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende, sokak hayvanlarının hayatlarını iyileştiren Canlı Ha

Gaziantep Genç İşadamları Derneği(GAGİAD) tarafından toplum için fark yaratan ve örnek olan kişi, kurum ve kuruluşların başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende, sokak hayvanlarının hayatlarını iyileştiren Canlı Hayatını İyileştirme Derneği(CAHİDE) Sosyal Hizmetler Ödülü’ne değer görüldü.

 

Törende, Canlı Hayatını İyileştirme Derneği (CAHİDE)” Sosyal Hizmetler” ödülüne değer görüldü. CAHİDE Derneği’ne verilen ödülü CAHİDE Onursal Başkanı Dr. Cengiz Bayram, GAGİAD eski başkanı, iş adamı Yaşar Erturhan’dan aldı.

 

 

CAHİDE Derneği Onursal Başkanı Dr. Cengiz Bayram bu ödüle değer görülmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, “Hayvanlarının haklarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, barınaklardaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik çalışma ve projeleri gerçekleştirmek üzere bir araya gelmiş, gönüllü bir grubuz. Hayvan hakları konusunda kamuoyunda farkındalık ve bilinç yaratmaya yönelik çalışmaları düzenliyor, hayvanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına, yerel yönetim, resmi kurumlar, kuruluşlar ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, çeşitli projeler oluşturuyoruz. Bu konuda bizleri destekleyen tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz. ”dedi

 

 

Dr.Cengiz Bayram Başkanı olduğum ve hayvan hakları konusunda faaliyet gösteren Canlı Hayatını İyileştirme Derneği kısa adıyla CAHİDE Genç İşadamları Derneği olarak sosyal alanda en iyi sivil toplum kuruluşu ödülünü aldım” dedi.

 

Erturhan ise, sokak hayvanlarının korunması konusunda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Canlı Hayatını İyileştirme Derneği’ne teşekkür etti.