Fatih Portakal'ın yerine kim geçecek?

Fatih Portakal

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal istifa etti. Konuyla ilgili FOX TV’den açıklama geldi.

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal istifa etti. Konuyla ilgili FOX TV’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeleri yer aldı. Portakal’da istifa haberleri sonrası sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

 

 

‘Fatih Portakal istifa etti’ haberi gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddialar sonrası beklenen açıklama geldi.

 

FOX TV’DEN ‘FATİH PORTAKAL’ AÇIKLAMASI

 

FOX TV, yaptığı açıklamayla Fatih Portakal’ın istifa ettiğini doğruladı.

 

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadeleri yer aldı.

 

FATİH PORTAKAL’IN YERİNE KİM GELECEK?

FOX TV’nin aynı yayın çizgisini sürdüreceğinin altı çizilen açıklamada Fatih Portakal’ın yerine gelecek ismin kurum tarafından daha sonra duyurulacağı belirtildi.

 

 

FATİH PORTAKAL’DAN AÇIKLAMA

Fatih Portakal ise, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Siz veda ederken, çalıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz. Teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

‘İÇSEL DEVRİME İHTİYACIM VARDI’

Portakal, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi;

 

10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim Fox Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

 

Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Karari bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla.(mynet)