Eczane Teknikeri Rıdvan Dolan Koronadan Vefat Etti!

Eczane Teknikeri Rıdvan Dolan Koronadan Vefat Etti!

Diyarbakır’da koronavirüse karşı verilen sağlık mücadelesinde bir eczane teknikeri hayatını kaybetti. 36 yaşında olan Rıdvan Dolan, 15 yıllık eczane teknikeriydi.

Diyarbakır’da koronavirüse karşı verilen sağlık mücadelesinde bir eczane teknikeri hayatını kaybetti. 36 yaşında olan Rıdvan Dolan, 15 yıllık eczane teknikeriydi. Hayatını kaybeden Eczane Teknikeri Rıdvan Dolan için Diyarbakır Eczacı Odası tarafından yazılı açıklama yapıldı.

 

Eczacılar ve sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde mücadelenin en önünde olduğu kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Pandemi sürecinde Eczacılar ve çalışanları gerek maske dağıtımında gerekse de ilaç danışmanlığında salgına karşı verilen mücadelenin en önünde oldular. Covid-19 pandemisinde ilk kaybımız da bir eczacı idi. Bu dönemde birçok sağlık çalışanı ve eczacı arkadaşımızı kaybettik.  Salgının giderek yayılması ile Eczacılar ve sağlık çalışanları çok yıprandı. Vatandaşlarımız da maske, mesafe ve hijyen kuralına uyarak bu mücadeleye destek olmalılar.  Teknikerimiz Rıdvan Dolan’ın ailesi, sevenleri ve eczacılık camiasına baş sağlığı diliyor, bunun son olmasını temenni ediyoruz.” (saglikpersonelihaber)