Eczacı Odası Seçimleri yapıldı, Demirci güven tazeledi...

Eczacı Odası Seçimleri yapıldı, Demirci güven tazeledi...

Seçimler bitti, İrfan Demirci güven tazeledi...

8. Bölge Gaziantep Eczacı Odasında seçimli olağan genel kurul toplantısı düzenlendi. Gaziantep Eczacı ODASI konferans salonunda yapılan genel kurula eczacı üyeler dışında, Güney Ecza Koop Başkanı Ecz.Tarkan Bir ile İstanbul Ecza Koop ve TEKB başkanı Ecz.Sait Yücel konuşmacı olarak katıldı . 12.09.2021 Pazar günü sabah başlayacak oy kullanımında tek liste olarak Ecz. İrfan Demirci başkanlığında seçim yapılacağı belirtildi.

 

 

 

Açılışta konuşan Oda Başkanı Ecz.İrfan  Demirci;' 'Eczanelerimizin üzerindeki ekonomik ve yapısal baskılar giderek ağırlaşıyor . Tek çaremiz dayanışma içindeki örgüt yapımızı güçlendirmek.Yanı sırada eczacı örgütü eczacıyı ve eczaneyi dönüştürecek projeleri hazırlamak zorunda " dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Ecz. Irfan Demirci güven tazeledi 


Gaziantep Eczacı ODASI 2021-2023 yılları arasında kurullarında görev alacak aday listesi açıklandı. Oda Başkanı İrfan Demirci tek listeyle gidilen seçimde oy kullanan meslektaşlarına teşekkür ederek “ Beni ve yönetimimi iki yıl daha göreve layık gören tüm Eczacı dostlarıma çok teşekkür ederim, bir birlikte Birlikle güçlüyüz, sizlerle birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz , yeni seçilen meslektaşlarıma başarılar diliyorum “ dedi. 439 eczacının oy kullandığı seçimlerde yeni seçilen Gaziantep Eczacı Odası yönetimine başarılar diliyoruz....