Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Dr.kemal Bayındır’dan Bayram Mesajı Ve Sosyal Mesafe Uyarısı

Dr.kemal Bayındır’dan Bayram Mesajı Ve Sosyal Mesafe Uyarısı

Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kemal Bayındır, ''Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık gösterdiği bu süreçte vatandaşların ‘da Kurban Bayramı’nda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması ge

Sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık gösterdiği bu süreçte vatandaşların ‘da Kurban Bayramı’nda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması gerektiğini sıralayan Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kemal Bayındır, sözlerini şu şekilde sürdürdü; Kurban Bayramı’nda sağlığımız için , sevdiklerimiz ve milletimizin geleceği için salgına karşı uygulanan mücadele yöntemlerine uygun bir şekilde kutlamak zorundayız dedi.Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemizde ve yeryüzünde kardeşlik iklimini güçlendirmesini, tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini Allah’tan temenni ediyorum.

 

Bugün de sahip olduğumuz inanç ve ahlaki değerleri yaşatarak yaşlılarımızı arayarak hayır dualarını alacağız. Akraba ve komşularımızı maske, mesafe ve hijyen kuralları gözeterek, çocukları, yetim ve öksüzleri sevindirerek Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde ihya edeceğiz. Dr. Bayındır; Fedakârca çalışan sağlık çalışanları başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyor, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini Allah’tan temenni ediyorum ifadelerini kullandı.