Dr.Cezmi Ük 6 Haziran Dünya Diyetisyenler Gününü Kutladı.

Dr.Cezmi Ük 6 Haziran Dünya Diyetisyenler Gününü Kutladı.

MMT Amerikan Hastanesi Genel Koordinatörü Dr.Cezmi Ük; MMT Amerikan Hastanesinde görev yapan Dyt. Şimal Kalın ve Dyt. Merve Aytaç 'ın 6 Haziran Dünya Diyetisyenler gününü kutladı.


MMT Amerikan Hastanesi Genel Koordinatörü Dr.Cezmi Ük; MMT Amerikan Hastanesinde  görev  yapan Dyt. Şimal Kalın ve Dyt. Merve Aytaç "ın 6 Haziran Dünya Diyetisyenler gününü kutladı.


Hastanede görev yapan diyetisyenleri ziyaret eden Dr.Cezmi Ük, diyetisyenlere çiçek takdiminde bulundu ve günlerini kutladı.Diyetisyenlerin insan sağlığının korunması ve geliştirilmesinde önemli katkıları olduğunu belirten Dr.Cezmi Ük sağlıklı ve dengeli beslenme hususunda toplumu bilgilendiren  tüm diyetisyenlerin 6 Haziran Diyetisyenler Günü'nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.


Bu özel gün ile alakalı açıklama yapan  Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Şimal Kalın ve Dyt.Merve Aytaç bu anlamlı günde bizleri unutmayıp 6 Haziran Dünya Diyetisyenler günümüzü kutlayan MMT Amerikan  Hastanesi Genel Koordinatörü Dr.Cezmi Ük ve hastane idaresine teşekkür ederiz dediler.