Doktor İlker Tosun Evinde Ölü Bulundu!

Doktor İlker Tosun Evinde Ölü Bulundu!

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı olarak çalışan Ege Tıp 2017 mezunu Dr. İlker Tosun'u (28) Covid 19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Doktor İlker Tosun, hastanenin Covid 19 hastalarının tedavi gördüğü serviste görev yapıyordu.Tosun, evinde ölmüş olarak bulundu. Yapılan inceleme Tosun’un Covit-19 virüsüne bağlı kalp krizi geçirdiği öğrenildi. İlker Tosun’ un ölümü ailesini ve meslektaşlarını derinden üzdü.

 

Ilker Tosun’ un Cenazesi Bozüyük Soğukpınar Camii’nden kaldırılıp, Bozüyük Asri Mezarlığına defnedildi.(saglikpersoneli. com.tr)

 

****

Sözün bittiği yerdeyiz...
Neye yanalım bilemedik uçup giden yıllaramı gençliğinemi yoksa ilerde çok başarılı bir bilim insanı olacaktın belkide, Yoksa ailenemi.. 
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı olarak çalışan Ege Tıp  2017 mezunu Dr. İlker Tosun'u Covid 19 nedeniyle kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet diler kederli ailesine başsağlığı dileriz sağlık camiasının başı sağolsun..