Doktor Fatih Yemşen Koronavirüse mi Yenik Düştü!

Doktor Fatih Yemşen Koronavirüse mi Yenik Düştü!

Beyin ve Sinir Cerrahisi Umanı Dr. Fatih Yemşen ani bir rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Doktor Yemşen’in koronavirüs nedeniyle mi hayatını kaybettiği otopsi sonucu belli olacak.

Kahramanmaraş’ın tanınmış doktorlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Umanı Dr. Fatih Yemşen ani bir rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Doktor Yemşen’in koronavirüs nedeniyle mi hayatını kaybettiği otopsi sonucu belli olacak.

 

Kahramanmaraş’ta 10 yılı aşkın çeşitli hastanelerde görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktoru Fatih Yemşen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti,

 

Doktor Fatih Yemşen’in şiddetli öksürük şikayetiyle 112 ekipleri ile hastaneye başvurduğu ve tüm madahelere rağmen kurtarılamadığı bilgisine ulaşıldı! Fatih Yemşen’in cenazesi Kahramanmaraş Eğitim Ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı! Yemşen yapılacak olan otopsinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor!

 

Bu arada hayatını kaybeden Dr Fatih Yemşen’in koronavirüs nedeniyle mi hayatını kaybettiği yapılan otopsi sonucu açıklığa kavuşacak.