Diş Hekimleri MSM'de Buluştu...

Diş Hekimleri MSM

22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası üyeleri onuruna MSM Mutfak Sanatları Merkezinde vermiş olduğu

22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası üyeleri onuruna MSM Mutfak Sanatları Merkezinde vermiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen yemek programına  Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Dt. M. Yücel Özbaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki, Gaziantep Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Aslı Seçilmiş, ADSM Başhekim ve yardımcıları ve çok sayıda diş hekimi katıldı.

 

Gecenin Açılış konuşmasını Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr.Dt. M. Yücel Özbaş yaptı. Dt. Özbaş 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasının önemine dikkat çekti.

 

Programda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutladı. Diş hekimliği mesleğinin önemine dikkat çekti.

 

Konuşmasında Ağız ve diş sağlığının önemine değinen Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki; Diş hekimleri arkadaşlarımızın 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı gününü kutlarım dedi. “Ağız ve diş sağlığı bilindiği gibi vücudumuzda çok önemli bir sağlık alanını oluşturuyor. Bu yüzden ağız ve diş sağlığı hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için önemli. Bulaşıcı hastalıkların birçoğu ağız ve diş sağlığı yoluyla bulaşabilmekte olduğunu vurguladı.

 

Program sonunda meslekte 25, 40 ve 41 yılını dolduran diş hekimlerine plaketlerini Gaziantep-Kilis Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr.Dt. M. Yücel Özbaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Ümit Tiryaki tarafından takdim edildi. Davetli Dişhekimleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in dişhekimleri için hazırlatmış olduğu hediyelerle yolcu edildi.