Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı.

Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı.

Gaziantep’te hizmete açılan Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ‘Pancarlı Mah. 58011 Cad. No:23, Sanko Okulları karşısında hasta kabulüne başladı.

Gaziantep’te hizmete açılan Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ‘Pancarlı Mah. 58011 Cad. No:23, Sanko Okulları karşısında hasta kabulüne başladı. Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı siyaset ve sağlık sektörünün tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Açılış sonrası, davetlilere poliklinikte yapılacak çalışmalar ve işlemler hakkında belgeler verildi.

 

 

Açılışta konuşan Diş hekimi Dt. Mehmet Sezai Yıldız cerrahi, implantoloji, periodontoloji, ortodonti, endodonti, protetik ve estetik diş hekimliği, digital diş hekimliği alanlarında tüm tedaviler branşının deneyimli hekimler tarafından kliniğimizde yapılacaktır. İmplant uygulamaları, diş eti tedavileri ve cerrahileri, ortodontik tedavi, estetik botoks ve dolgu uygulamaları yapılmaktadır. Çocuklar için özel olarak tasarlanan pedodonti kliniğimizde çocuklarımızın tedavileri uzman eller tarafından yapılmaktadır. Tedavilerini yaptırma konusunda isteksiz olan miniklerin tedavilerini ise sedasyon veya genel anestezi altında tamamlayarak onları sağlıklı gülümsemelerine kavuşturuyoruz. Bununla birlikte 3 boyutlu ağız içi tarayıcıları kullanarak  hasta konforunu arttırarak ve koltukta geçen süreyi azaltaran modern tedavi yöntemleri kullanmaktayız. Digital Diş Hekimliği bize biyolojik uyumluluğu arttıran daha estetik tedaviler yapmamızı sağlar. 3D üretilen protezlerin doku uyumları sayesinde daha uzun ömürlü tedaviler yapabiliriz. Ayrıca kliniğimizde bulunan eğitim salonumuzda ile mezuniyet sonrası kendini geliştirmek isteyen hekimlere  uygulamalı kurslar verebilmekte. Eğitim salonumuzda hekimlere canlı cerrahileri izleme imkanı bulunmaktadır.

 

 

 

Digitaldent’in açılışına katılan Gaziantep Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr.Dt.Mehmet Yücel Özbaş “ Şehrimizin böyle profesyonel kadrolar ve teknolojinin en gelişmiş cihazlarıyla hizmet sunacak sağlık tesislerine ihtiyacı var. İlimiz ve bütün bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Birçok sektörde olduğu gibi dişhekimliği mesleğinde de gelecek dijital de olacak. Bu alandaki gelişmeleri yakından takip eden, uygulayan ve öğrendiklerini paylaşmaktan zevk alan sevgili meslektaşımız dt sezai yıldız ve ekip arkadaşlarının, yeni ve modern donanımlı polikliniklerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.