Deniz Tatar Eczanesi açıldı

Deniz Tatar Eczanesi açıldı

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tatar’ın kızı, Eczacı Deniz Tatar Direkci’nin eczanesi protokol üyelerinin ve seçkin davetlilerin yoğun katılımıyla açıldı.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tatar’ın kızı, Eczacı Deniz Tatar Direkci’nin eczanesi protokol üyelerinin ve seçkin davetlilerin yoğun katılımıyla açıldı.

 

Diş hekimi Mehmet Tatar ve Tatar Eczanesi Eczacısı Emine Tatar’ın kızı, Deva Eczanesi Eczacısı İhsan Direkci’nin eşi, Diş Hekimi Sema-Eray Tatar’ın yeğeni Eczacı Deniz Tatar Direkci’nin Eczane açılışı gerçekleştirildi. Açılışta Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz.İrfan Demirci tarafından Deniz Tatar’a Eczacılık Rozeti takıldı. ÖZEL Emek Hastanesi yanında Eczacı Deniz Tatar tarafından açılan Deniz Tatar Eczanesinin açılış kurdelesi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz .İrfan Demirci ve katılımcılar tarafından kesildi.

 

 

ÖZEL Emek Hastanesi yanında İşletmeciliğini Eczacı Deniz Tatar Direkci’nin yaptığı Deniz Tatar Eczanesi gerçekleşen açılış ile resmen hizmete girdi. Açılışa katılan Gaziantep Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci, mesleğe yeni başlayan Deniz Tatar’a eczacı rozeti taktı.Eczane ihtiyacını karşılayacak bir hizmet noktası daha açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gaziantep Eczacı Odası Başkanı Ecz. İrfan Demirci, “Eczanelerin özellikle bu pandemi sürecinde önemi, çok ciddi bir şekilde ortaya çıktı. Eczaneler bu süreçte birinci basamak sağlık hizmet sunucusu olarak da kabul edildi. Bu son 10 aylık dönemde özellikle raporlu ilaçların eczanelerden hekime, sağlık tesisine başvurmadan verilmesi sürecini eczaneler başarılı bir biçimde yürüttü. Buradaki amaç hasta iki tane yere gitmesin bir yere gitsin. Dolayısıyla bulaş riskinin azalmasını sağlayabilir miyiz şeklindeydi? Bunu da başardık. Devletin maske dağıtımına yardımcı olduk. İlaca ulaşabilmenin kolay olması önemlidir. Bereketli bir iş hayatı geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

“KALİTELİ HİZMET ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Eczacı Deniz Tatar Direkci ise eczanenin açılışında şöyle konuştu: Eczacılık yeminini edip mezun olduktan sonra bugün itibariyle sağlık danışmanlığı rolüme resmi adımımı atmış bulunmaktayım. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma bir kez daha söz veriyorum. Katılımlarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, Eczacı Odası Başkanımız İrfan Demirci’ye ve sevenlerimize teşekkür ediyorum.”

 

Deniz Tatar Eczanesinin açılış törenine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Gaziantep Eczacılar Odası Başkanı Ec.İrfan Demirci, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Tatar, Gaziantep Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Yetkin,Özel Emek Hastanesi Başhekimi Mahmut Metin Yıldız, Gatem Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kumluca, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Cıncıkcı, eczacılar ve vatandaşlar katıldı. Açılıştan sonra Eczacı Deniz Tatar Direkci, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.

 

 

2017 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldum. Aynı yıl içerisinde Yeditepe Üniversitesi’nde Farmakognozi alanında yüksek lisansımı tamamladım. Özel bir şirkette farmakovijilans uzmanı olarak iş hayatına atıldım.Bu sayede Eczacılık mesleğimizin bir çok çalışma kolunu tanıma fırsatı buldum.2021 Haziran ayı itibariyle Emek Hastanesi Acil karşısında kendi eczanem olan Deniz Tatar eczanesini açarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladım. Eczanemizde ilaç reçetelerinin yanı sıra dermokozmetik, anne-bebek, ağız-diş, saç bakım, fitoterapi gibi farklı alanlarda tüm halkımıza hizmet vermekteyiz.Mesleğime ilk adım attığım günün heyacanıyla çalışmaktan gurur duyacağım.