Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ramazan Sürücü;’’ Sevgili meslektaşlarım değerli konuklar hepinizi Gaziantep-Kilis tabip odası yönetim kurulu adına saygıyla selamlıyorum.

Gaziantep-Kilis Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ramazan Sürücü;’’ Sevgili meslektaşlarım değerli konuklar hepinizi Gaziantep-Kilis  tabip odası yönetim kurulu adına saygıyla selamlıyorum. 96. yılını gururla, onurla ve coşkuyla kutladığımız Cumhuriyet bayramı haftasında,  Tabip odası olarak bu anlamlı günde sizlerle, güzel bir sanat etkinliğinde buluşmaktan mutluluğumuzu ifade etmek isterim. Cumhuriyet kokteylimize hepiniz hoş geldiniz.

Çağdaş, Laik ve demokratik, yönetimin kuruluşunun, emperyalizme karşı direnişin, bir ülkenin yoktan varoluşunun adıdır cumhuriyet!

Ezilen tüm dünya halklarının kurtuluş mücadelelerine umut olmuş, ışık olmuş, zorlu bir direniş ve destansı bir zaferin sonucudur Cumhuriyet.

Ülkesine, cumhuriyete, demokrasiye, mesleğine ve geleceğine sahip çıkmanın bilinci ve onuruyla, devam ettirdiğimiz bu yürüyüşün devam edeceğine sonsuz inancımla, hepimizin Cumhuriyet bayramınızı kutluyorum.Huzurlarınızda en büyük ortak değerimiz cumhuriyetimizin, kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve bu uğurda canlarını vermiş, bu toprakların bütün evlatlarına saygı ve minnetlerimi arz ediyorum.Cumhuriyet demek demokrasi, özgürlük ve laiklik demek, cumhuriyet demek  eğitimde, adalette, sağlıkta fırsat eşitliği demek. Cumhuriyet demek kadınların özgürlüğü demektir.