Cinayet gibi kaza!

Cinayet gibi kaza!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi’nde geri geri manevra yapan otomobil sürücüsü, bisiklet üzerindeki Emre Uğur Dalkılıç’a çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dalkılıç’ın beyin sapında k

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi’nde geri geri manevra yapan otomobil sürücüsü, bisiklet üzerindeki Emre Uğur Dalkılıç’a çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dalkılıç’ın beyin sapında kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirilirken, sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Gaziantep’in İbrahimli Batıkent Mahallesi üzerinde geri geri gelen bir otomobil, bisiklet süren 14 yaşındaki  Emre Uğur Dalkılıç’a çarptı. Olay yerinden kaçan sürücü kısa bir süre sonra yakalanarak göz altına alınırken, çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

 

GERİ GERİ MANEVRA KAZAYA NEDEN OLDU

 

Edinilen bilgilere göre olay Şehitkamil ilçesine bağlı Batıkent Mahallesi üzerinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu  civarında meydana geldi. Otomobil sürücüsü geri geri manevra yaparken arkasından geçen bisikletli çocuğu fark etmeyerek çarptı. Olay yerinden uzaklaşan sürücü bir süre sonra yakalanarak göz altına alındı. Sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

 

PROF DR. DALKILIÇ’IN OĞLU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

 

Trafik magandasının kurbanı olan Emre Dalkılıç’ın beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda uyutulduğu öğrenilirken kafatasında kırık oluştuğu ifade edildi. Talihsiz çocuğun Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Bölümünden Prof. Dr. Bestami Dalkılıç’ın oğlu olduğu ve durumun ciddiyetin koruduğu belirtildi.(gaziantepgunes.com)



Anahtar Kelimeler: Cinayet gibi kaza!