Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Çınar Çeyiz 13. Şubesini Halfeti’de Açtı

Çınar Çeyiz 13. Şubesini Halfeti’de Açtı

Merkezi Gaziantep’te bulunan Çınar Çeyiz mağaza ağını genişleterek büyümesini sürdürüyor. 39 yıllık deneyim ve birikimi ile yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çınar Çeyiz, mağazalar ağına bir yenisini daha ekleyerek Şanlıur

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı açılış programına çok sayıda davetli katıldı. Açılış programında konuşan Çınar Çeyiz ortaklarından Nihat Arslan, 13. Şubelerini memleketleri Halfeti’ye açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin birçok farklı il ve Gaziantep ekonomisine uzun yıllardır katkı sunan Çınar Çeyiz, mağaza ağını genişleterek büyümesini sürdürüyor. Gaziantep’te 28 farklı markayı bünyesinde barındırarak müşterilerine her daim geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Çınar Çeyiz, 13’üncü Mağazasını Halfeti ilçesine açtı.

 

Çınar Çeyiz uzun yıllardır süregelen tecrübesini dünyanın en büyük markaları arasında yer alan Bosch, Mondi ve Profilo gibi markalar ile birleştirerek müşterilerine daha iyi bir hizmet ve daha kaliteli ürün sunmak adına yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerine daha iyi bir hizmet sağlayabilmek adına yatırımlarına hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam eden Çınar Çeyiz, Halfeti ilçesine açtığı yeni mağazası ve yenilikçi konsepti ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

 

 

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen Çınar Çeyiz 13. BOSCH mağazası açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti ilçe emniyet müdürü Halil Oğlakkaya, AK Parti ilçe başkanı Ökkeş Aybek, Birecik Ticaret Odası Başkanı Sadettin Bilgin, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı İbrahim Altunova, Deva Partisi Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, Şanlıurfa Merkez Dernek Başkanı Mahmut Haz, Kendirciler Derneği Başkanı Mehmet Kendirci birçok siyasi parti temsilcileri, bürokrat ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

EKONOMİYE VE İSTİHDAMA YÖNELİK YATIRILARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Açılış töreninde konuşan ŞANFED Yönetim Kurulu Başkanı ve Çınar Çeyiz ortaklarından Nihat Arslan, programa katılan tüm misafirlerin açılış törenine onur verdiği belirterek katılımcıları selamladı. Arslan, Çınar Çeyiz Çeyiz olarak 13. Şubelerini memleketleri Halfeti’ye açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ülke ekonomisine katkı sunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Arslan, “Çınar Çeyiz olarak ilk mağazamızı 1986 yılından Gaziantep’te kurduk. Daha sonra vatandaşlarımızı sunduğumuz güven ve kaliteli hizmet karşılığında şirket olarak büyümemizi sürdürdük. Bugüne kadar çeşitli bölgelerde 12 şubemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Doğduğumuz topraklarda bir yatırım yapma hayalimiz vardı. Bugün burada bu hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Açtığımız bu mağazamızla memleketimizin ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunacağımız için çok mutluyuz. Hayalimizi gerçekleştirdiğimiz bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Halfeti Belediye Başkanımıza ve Gaziantep’ten gelen dernek başkanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, siyasi parti temsilcilerine diğer kurum müdürlerimize, Birecik Ticaret Odası Başkanımıza, tüm köy muhtarlarımız ve Halfetili hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Çınar Çeyiz olarak ülkemizin ve şehirlerimizin ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

BÖYLE BİR MAĞAZAYI İLÇEMİZE KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Halfeti ilçesine böyle bir mağazayı kazandırdıkları için Çınar Çeyiz yönetimine teşekkür eden Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise temennilerinin Gaziantep’te bulunan Halfeti iş adamlarının memleketlerine istihdama yönelik daha büyük hamleler yapması olduğunu söyledi. Programa katılan davetlileri selamlayan Başkan Albayrak, “Bugün burada bu Bosch mağazasını ilçemize kazandıran, Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Başkanı Nihat Arslan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim hayırlı, bol kazançlar nasip etsin. İnşallah bizim temennimiz, Gaziantep’te birçok Halfetili iş insanımız var. Onlardan daha büyük fabrikalar ve istihdama dönük daha büyük hamleler yapılmasını temenni ediyoruz. Halfeti her geçen gün değişiyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleriyle ilçemiz daha modern  ve vatandaşlarımıza hizmet edebilir bir seviyeye geldi. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar bu güzel işletmenin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

HALFETİ’YE YAKIŞIR GAYET GÜZEL VE MODERN BİR MAĞAZA OLMUŞ

 

Açılış törenine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı konuşmada, her bir iş yerinin bir istihdam olduğunu vurgulayarak, pandemi döneminde böyle güzel bir iş yeri açtıkları Çınar Çeyiz yönetimine teşekkür etti. Birkaç gün önce Gaziantep’e geldiğini hatırlatan Başkan Beyazgül, “Gaziantep’te bulunan federasyon ve derneklerimiz vardı. Burada olan federasyon ve derneklerimizi ziyaret ettik. Bir sıra gecesi yaptık ve çok güzel bir sıra gecesiydi. Orada buranın açılışından bahsedildi. Bizde seve seve geleceğimizi söyledik. Bugün burada Bosch mağazamız açılıyor ve ben biraz önce içeriye baktığımda, gayet güzel, modern ve Halfeti’ye yakışır bir iş yeri olduğunu gördüm. Bunda emeği geçen arkadaşlarımıza ve iş yeri sahiplerine teşekkür ediyorum. Her bir iş yeri bir istihdam demektir. Bir adım daha ileri gitmek demektir. Pandemi döneminde böyle güzel bir iş yeri açtıkları için Nihat Arslan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Halfeti’miz inşallah günden güne gelişecek. İlçemize böyle güzel yatırımların devam etmesini temenni ediyoruz. İnşallah ilçemiz bir cazibe merkezi olacak. Yeni açacağımız bu işyerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.(referansgazetesi.com.tr)