Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

CHP Heyetinden Hatem Hastanesine ziyaret

CHP Heyetinden Hatem Hastanesine ziyaret

Gaziantep’e çıkarma yapan Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve 250 belediye başkanıyla ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Gaziantep’e çıkarma yapan Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve 250 belediye başkanıyla ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

 

Ulu Cami'de Cuma namazını kıldıktan sonra Hatem hastanesini ziyarete geçen CHP Heyeti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP heyeti hastanede yeni doğum yapan bir aileyi ziyaret ederek, bebeğinde ismini koyarak “ailesiyle birlikte sağlıklı bir yaşam diliyorum “dedi.

 

 

 

CHP Milletvekili İrfan Kaplan: ‘‘Bugün Gaziantep’imizde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ülkemizin dört bir yanından gelen İl ve ilçe Belediye Başkanlarımız, parti yöneticilerimiz ile birlikte Hatem Hastanesi’de hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk’’ dedi.

 

Hatem Hastanesi Yönetim Kurulunu ziyaret eden Ekrem İmamoğlu ve CHP milletvekili Eczacı İrfan Kaplan “ Korona süresince yoğun emek sarfeden hastanede çalışan tüm doktor hemşire ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, hastalara şifalar diliyoruz dediler.

 

Hatem Hastanesi Yönetim Kurulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarılı çalışmalar diledi.

 

 

 

GAZİANTEP’TE CHP’Lİ BAŞKANLARA YOĞUN İLGİ

 

250’ye yakın CHP’li belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen ve üç gün sürecek Belediye Başkanları Çalıştayı’nın ilk gününde başkan ve CHP’li kurmaylar büyük ilgi gördü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu aşırı izdiham nedeniyle esnaf ziyaretini yarıda keserek halkı otobüsten selamladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu da akşam saatlerinde kente geldi.

 

Kentin değişik semt ve ilçelerinde halkla bir araya gelen CHP genel başkan yardımcıları, milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

 

Gaziantepli yurttaşlar CHP’li başkanlara ekonomik sorunlarını anlatıp, fotoğraf çektirdi. Program kapsamında Gaziler Caddesi’nde esnafla görüşmeye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolu, çarşı girişindeki izdiham nedeniyle durdu. Ancak iki iş yerini gezebilen İmamoğlu’na yoğun ilgi gösterildi.

 

 

“GAZİANTEP BİZE UMUT VERDİ”

 

Daha sonra Karagöz’de otobüsle halkı selamlayan İmamoğu’na bir esnaf yörede yoğun tüketilen çayı ikram etti. İmamoğlu da çayı yol boyu içti.

 

Bu sırada görme engelli bir vatandaş İmamoğlu’nun otobüsünün yolunu kesti. İmamoğlu, yaşlı görme engelli vatandaşın elini öptü. Bir vatandaş da İmamoğlu’na ‘Önce Vatan’ yazılı bir Atatürk heykeli hediye etti.

 

Boynundaki Gaziantepspor bayrağı ile yol boyu kendisini selamlayanlara el sallayıp, ‘kalp işareti’ yapan İmamoğlu, “Gaziantep bize umut verdi. İlginiz bizim içimizdeki güzel gelecek umutlarını daha da yeşertti. Gaziantepli kardeşlerimin bu ilgisi, önümüzdeki dönem Gaziantep adına güzel şeyler olacağının habercisi” dedi.

 

 

 

YAVAŞ, SOYER VE KARALAR’A YOĞUN İLGİ

 

Üç gün sürecek CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı için kentte bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yavaş ve Soyer, Şehitkamil; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise Yavuzeli ve Araban ilçelerinde halkla buluşup dertleşti.

 

 

KILIÇDAROĞLU, GAZİANTEP’TE

 

THY’nin tarifeli uçağıyla Gaziantep’e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar karşıladı. CHP Genel Başkanı daha sonra çalıştayın da yapılacağı otele geçti.

 

Burada kurmaylarıyla hazırlıklar ve programla ilgili bir değerlendirme yapan Kılıçdaroğlu’nun yarın öğlen saatlerinde oto tamircileri sitesini ziyaret ederek esnafın dertlerini dinleyeceği bildirildi.