Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı darp edildi

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı darp edildi

Evinin önünde yaşanan kavgayı ayırmak isteyen CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı Burcu Berktaş, darp edildi.

Ankara’nın Ayrancı mahallesinde yaşayan CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan’ın danışmanı Burcu Berktaş evinin önündeki kavgayı ayırmak isterken darp edildi. Öğle saatlerinde kedisini veterinere götürmek için evinden çıkan Berktaş, evinin hemen karşısında bulunan apartmandaki tartışmayı gördü. Berktaş, mahalle komşusu olan ve ismi bilinmeyen erkeğin bir kadını darp ettiğini görünce müdahale etmek istedi.

 

Şahıs bu kez Berktaş’ı hedef alıp önce yumrukladı sonrasında iki metre yüksekliğindeki apartman duvarından aşağı düşürdü. Berktaş olayın ardından yaşananları kendi telefonuyla kaydetti. Yaralanan Berktaş yaşananları sosyal medyasından duyurdu.

 

‘9 KİŞİYİ DAHA DARP ETTİ’

Berktaş, “Kedimi veterinere götürmek için evden çıktığımda sokakta bir tartışma vardı. Kentsel dönüşüm projesi nedeniyle yaşanan bu tartışma sırasında hiç tanımadığım ancak aynı mahallede oturduğum bir kadının darp edildiğini gördüm. Duruma müdahale edip kadını korumak isterken aynı şahıs elindeki İngiliz anahtarıyla bana vurmaya başladı. Gözü dönmüşçesine saldırdıktan sonra apartman önünde bulunan iki metrelik yükseklikten beni aşağıya attı. Benimle beraber 9 kişiyi darp etti.” Dedi ve şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi.(gazeteduvar.com.tr)