Ceren ve Halil çifti dünya evine girdi

Ceren ve Halil çifti dünya evine girdi

Özel MMT Amerikan Hastanesi kalite koordinatörü Ceren Duran ve Özel MMT Amerikan Hastanesikurumsal iletişim sorumlusu Halil Şarklı Gaziantep Şahinbey Belediyesi Kır nikah salonu bahçesinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Özel MMT Amerikan Hastanesi kalite koordinatörü Ceren Duran ve Özel MMT Amerikan Hastanesikurumsal iletişim sorumlusu Halil Şarklı  Gaziantep Şahinbey Belediyesi Kır nikah salonu bahçesinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.
 
İlimizin önde gelen   MMT Amerikan Hastanesi bünyesinde hizmet veren genç ve güzel kalite koordinatörü Ceren Duran hayatını hastaneninkurumsal iletişim sorumlusu Halil Şarklı ile birleştirdi. Şahinbey Kır Nikah Salonu bahçesinde gerçekleştirilen nikah törenine çok sayıda davetli katıldı. Mutlu birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran Ceren ve Halil Şarklı çiftinin nikah törenine aile yakınları, dostları ve sevenleri katılım sağladı. 

 

 

Genç Çiftimizin Nikah şahitliklerini Gaziantep Baro Başkanı Av. Bektaş Şarklı , Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan ,  Özel MMT Amerikan Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Pp. Dr. Anıl Özmutlu, Özel MMT Amerikan Hastanesi Kurum Diyetisyeni Merve Aytaç , Çolak inşaat& enerji A.Ş Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Çolak ve Fatoş Ayvaz yaptı. 

 

 

Genç çift kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevenlerine teşekkür etti.

Genç Çiftin nikah töreninde mutlulukları ve heyecanları gözlerden kaçmazken, Ceren ve Halil Şarklı çiftine dostları ve sevenleri mutluluk temennilerini ilettiler. Genç Çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve sevdiklerine teşekkür etti. Bizde Gazetemiz adına Ceren ve Halil Şarklı çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.