Cehalet Bilimi

Cehalet Bilimi

Gaziantep Eczacı odası konferans salonunda düzenlenen konferansa Tabip Odası Başkanı Dr.Ramazan Sürücü, Diş Hekimleri Oda Başkanı Hasan Karabay, Makina mühendisleri Oda Başkanı Hüseyin Ovayolu, ADD Başkanı ismail TÜMER, Mimar Sinan lise

Gaziantep Eczacı odası konferans salonunda düzenlenen konferansa Tabip Odası Başkanı Dr.Ramazan Sürücü, Diş Hekimleri Oda Başkanı Hasan Karabay, Makina mühendisleri Oda Başkanı Hüseyin Ovayolu, ADD Başkanı ismail TÜMER, Mimar Sinan lisesi mezunlar derneği Bşk.Dr. Ahmet Doğan Yardı, Bekir Sıtkı Severoğlu ile STK Temsilcileri ile eczacı, doktor ve diş hekimleri de katıldı.

 

Cehalet bilimi küresel zeka algımızı nasıl yönetiyor konulu toplantıda açılış konuşmasını yapan Eczacı Odası Başkanı İrfan Demirci  “Bilginin altın değerinde olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Arge yatırımlarını yüksek yapanlar çok daha önemli keşiflere gelişime yol alırken Argeyi önemsemeyen toplumlar hızla geriye doğru gitmekte, bilgisiyle bizim toplantımızda sunum yapacak Prof. Dr. Tayfun Uzbay hocamıza teşekkür ediyoruz “ dedi.

 

Prof. Dr. Tayfun Uzbay’da kitaplarını imzalayarak Eczacılara bilginin önemini ve küreselleşme çağında ortak paydada buluşanların eğitimle  daha iyi  bir yaşam içinde yüksek kaliteli yaşamlar sürdüğünü belirtti.

 

Ayrıca eğitim seviyesi düşük toplumların ünlü isimler aracılığı ile nasıl yanlış yönlendirilebildiğini örnekler vererek anlattı.



Anahtar Kelimeler: Cehalet Bilimi