Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Büyükbeşe Ailesinin ağlatan hikayesi

Büyükbeşe Ailesinin ağlatan hikayesi

Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Büyükbeşe ailesini “Kanser belası” bir türlü bırakmazken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından tandığı ve Ak Parti’nin kurucu üyelerinden birisi olan 85 yaşındaki Ketayun Büyükb

Ak Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı’da yapan Ketayun Büyükbeşe’nin 14 yıl önce oğlu Gaziantep Sosyal Yardımlaşma Müdürü Nedim Büyükbeşe’nin kansere yenildiğini ve önceki günde Gaziantep’in sevilen doktorlarından birisi olan ve Sağlık Müdürlüğü’nde Şahinbey ilçe sağlık müdürlüğü yapan Dr. Hakkı Büyükbeşe’nin de yine kansere yakalanarak yenik düşmesi hem doktor camiasını hem siyaset camiasını hemde Gazianteplileri yasa boğdu.

 

BÜYÜKBEŞE’LERE ERDOĞAN’DAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yakından tanıdığı ve Ak Parti’nin kurucu üyeleri arasında bulunan Ketayun Büyükbeşe’yi telefonla arayarak başsağlığı dilediği ifade edildi.(olaymedya)

 

 

Çok değerli bir dost, iyi bir Hekim , güzel bir insanı Dr. İ̇brahim Hakkı Büyükbeşe’yi kaybettik.

Acımız çok büyüktür...

Camiamızın başı sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, dualarınızı esirgemeyin kardeşimizden çok üzgünüz. 

Hatıralarımızda yaşatacağız....

 

Gaziantep Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğünde İlçe Müdürlüğü, Suriye Görev Gücü Başkanı olarakta görev yapan Dr.İbrahim Hakkı BÜYÜKBEŞE Antalya’da Mutiple Myelom hastasıydı. Yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

 

Merinos sosyal tesislerinde taziye kabul edilmektedir.

 

Dr.İbrahim Hakkı BÜYÜKBEŞE

 

1962 yılında Gaziantep’te doğdu. 1979 yılında İstanbul Kabataş Erkek Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl kazandığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1985 yılında mezun oldu. Mecburi hizmetini Şanlıurfa’da İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak tamamladı. Askerliğinin 2 . Zırhlı Tugay’da Tabip Asteğmen olarak yaptı. 1990 yılında Gaziantep ilinde başladığı resmi görevine 4 yıla yakın İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak devam etti.

Resmi görev ile özel çalışmanın beraber yürütülmesini uygun görmeyerek yaklaşık 13 yıl özel sektörde şirket ortağı olarak kendine ait özel hastanelerin kurulması, işletilmesi ve yönetilmesinden sorumlu olarak çalıştı.

Bu arada İşletme Fakültesi Kamu Yönetimini bölümünü bitirdi.

İlimizde 2010 yılında başlayan Aile Hekimliği uygulaması ile aynı dönem tekrar resmi görevine dönmüş 13 Aralık 2010 tarihinde aile hekimliği ile birlikte kurulan Şehitkamil Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi ve İlçe Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 2013 yılında kurulan Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak görev yaptı.

Bakanlığımızın yeni yapılanması içerisinde 13/02/2018 tarihinde Şahinbey İlçe Sağlık Müdürü olarak atandı ve bu görevi hala yerine getirmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.