Bir doktor daha korona virüsü kurbanı

Bir doktor daha korona virüsü kurbanı

İzmir'de özel bir hastanede görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. Harun Alper Yalınçetin, yakalandığı korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

İzmir’de 10 gündür yoğun bakımda tedavi gören 76 yaşındaki Uzman Doktor Harun Alper Yalınçetin koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1969 yılında mezun olduktan sonra Gaziantep, Tokat ve Uşak’ta görev yapan, son olarak İzmir’de özel bir hastanede çalışıyordu.

 

İzmir Tabip Odası tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada “İzmir’de özel bir hastanede çalışan Dahiliye Uzmanı Dr. Harun Alper Yalınçetin’i Covid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz.” denildi.

 

Dr. Harun Alper Yalınçetin’in aşı olmadığı iddialarıyla ilgili Ailesinin yaptığı açıklamada:

 

Ailesi çok üzülüyor.

52 yıllık hekimlik yaşamına, dokunduğu hayatlara değinmeden aşı, maske denmesi çok acı veriyor. Bunu belirtmek istedim. Ayrıca Alper Bey 2 doz sinovac aşısını olmuştur. Nolur bir kişi ile ilgili böylesine özel bir bilgi halka açık yerlere yazilmadan önce birinci derece aile yakınlarından ya da çalıştığı hastaneden bilginin doğruluğu teyit edilsin.Acımız büyüktür “ denildi .

Hocamıza Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı sabırlar diliyoruz.