Bekirmustafaoğlu sevenlerini üzdü

Bekirmustafaoğlu sevenlerini üzdü

İYİ Parti Gaziantep yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Mesut Bekirmustafaoğlu, coronavirüsünden hayatını kaybetti.

İYİ Parti Gaziantep yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Mesut Bekirmustafaoğlu, coronavirüsünden hayatını kaybetti.

 

Özel bir hastanede Korona virüse karşı tedavi alan Mustafaoğlu’nun ani ölümü ise siyaseti derin bir yasa boğdu. İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Tuncay İyiköşger, Mustafaoğlu’nun ani ölümünden duyulun hüznü dile getirirken kederli ailesine ve tüm partililere başsağlığı diledi.


KRONİK KALP RAHATSIZLIĞI VARDI
Yaklaşık on gündür Korona virüs dolayısıyla özel bir hastanede tedavi gören ve kronik kalp rahatsızlığı bulunan Mustafaoğlu Korona virüse karşı verdiği mücadelede yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Mustafaoğlu’nun kronik kalp rahatsızlığının olması ise virüsü yenemeyerek hayatını kaybetmesindeki en büyük etken olarak gösterildi.


MUSTAFAOĞLU’NUN ANİ ÖLÜMÜ SİYASETİ YASA BOĞDU
Korona virüs Gaziantep’te hızla salgın olarak ilerlerken, virüse bağlı şehirde yaşanan üçüncü ölüm olayı İYİ Parti Şehitkamil Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden Mesut Bekir Mustafaoğlu’nu buldu. Mustafaoğlu’nun virüse bağlı ani ölümü Gaziantep siyasetini derin bir yasa boğdu.  Mustafaoğlu’nun kederli ailesine ise tüm İYİ Parti siyasetçilerinden ve partililerden büyük bir destek geldi.


İYİKÖŞGER: KIYMETLİ VE DEĞERLİ BİR SİYASET ADAMIYDI
Mustafaoğlu’nun vefatından duyduğu derin hüznü dile getiren İyiköşger, “Partimizin kurucu yönetim kurulu üyelerinden olan ve mali müşavirlik görevi icra eden çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz kıymetli siyaset arkadaşımız Mesut Bekir Mustafaoğlu’nu kaybetmenin derin hüznünü duyuyoruz. Mustafaoğlu ile birçok alanda birlikte çalıştık, bir çok yükün altından birlikte kalktık. Kendisi Gaziantep siyasetinin gördüğü en samimi ve içten tam bir siyaset adamı diyebileceğimiz değerli bir insandı. Durum şunu gösteriyor ki bu Korona virüsün şakası yok.  Herkes bu hastalığın pençesine düşebiliyor. Daha on gün önce bizlerle sağlıklı sıhhatli gündemi değerlendirirken bugün hayatını kaybetti. Kıymetli dava arkadaşımıza rahmet dilerken kederli ailesine de başsağlığı diliyorum” ifadelerinde bulundu.