Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Unutmadık unutmayacağız.

81 il 81 hayal projesiyle yola çıktığımız Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği ve Derneğin Kurucu Başkanı Sayın Meltem Kaya hanımefendiyle şehit çocuklarımızın ve ailelerinin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. 17 Eylül tarihinde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Kahraman Şehidimizin Saygıdeğer eşinin isteğiyle açılmasına katkıda bulunduğumuz İdlib de BAHAR Kalkanı harekatında 28.02 2020 tarihinde şehit düşen askerlerimizden Kahraman Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı VEYSEL GÜNAY Kütüphanesi kendi okuduğu okulu İslahiye Boğaziçi Atatürk Lisesinde açılmıştı.


16 Kasım Wow Hotel de ise Dernek Kurucu Başkanı Sayın Meltem Kaya hanımefendinin ev sahipliği ve NCR International Hospital ana sponsorluğunda düzenlenen gecede şehit aileleri siyaset ve sanat dünyasından isimler bir araya geldi. Sunuculuğunu Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Başak Koç ve TRT Spor Yorumcusu Serkan Yetkin'in yaptığı gecede Dernek Başkanı Meltem Kaya 100 şehit adına Afrika'da ihtiyaç sahipleri için su kuyuları açacaklarını söyledi.

 

 

NCR International Hospital Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Esra Neccar ise yaptığı konuşmada NCR ailesi olarak her zaman şehit çocukları ve ailelerinin yanında olacaklarını, 100 Şehit adına Afrika'da ihtiyaç sahipleri için açılacak su kuyularına destek vereceklerini belirtti ve kendisine NCR International Hospital adına plaket takdimi yapıldı.

 

Geceye katılan isimler arasında AK Parti  Tekirdağ Milletvekili Sayın Mustafa Yel beyefendi, siyasiler, sanatçılar Hilal Özdemir, Pınar Dilşeker ve Sami Aksu da vardı. Geceye katılan sanatçılar mini bir konser verdi. NCR International Hospital Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Burçak Neccar'ında eşlik ettiği gecenin sonunda hep birlikte 10.Yıl Marşı şehit çocuklarıyla birlikte ellerde bayraklarla coşkulu bir şekilde topluca seslendirildi.