Bayazhan’da Şarkıcı Dirim Rüzgarı

Bayazhan’da Şarkıcı Dirim Rüzgarı

Bayazhan Restoran’da düzenlen konser Gaziantep’liler tarafından büyük ilgi gördü.

Bayazhan’da sahne alan Dirim Kızak, en güzel şarkılarını Gaziantep’liler için seslendirdi. Ferit Ginol Kültür ve Sanat Merkezi tarafından Cumartesi günü Bayazhan Restoran’da organize edilen Dirim Kızak konserine çok sayıda sağlık çalışanı, ilaç mümessili,Gaziantep kadın taraftarlar derneği ve basın mensupları katıldı.

 

 

Zaman zaman sahneden inen ve dinleyicilerin arasına karışan Dirim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri’de geri çevirmedi. Dirim Kızak seslendirmiş olduğu bir birinden güzel şarkılar ile unutulmaz saatler yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden konserde davetliler sanatçıya hem eşlik ettiler hem de gönüllerince eğlendiler. Dirim Kızak konsere katılanlarla birlikte sevilen şarkılarını söylerken kendisine gösterilen ilgiden son derece mutlu kaldı.

 

 

Ferit Ginol Kültür ve Sanat Merkezi Kurucularından Rauf Akıncı, konser ile ilgili açıklamasında; Dirim Kızak konserine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade ederken Gaziantep’te fark yaratmaya devam edeceklerini söyledi.Gaziantep’in sosyo kültürel yaşamına,sanat ile buluşmasına yardımcı olmak için çalıştıklarını sözlerine ekledi. Haber Kemal Kökten