Basının Prestijli Ödülleri Sahiplerini Buldu...

Basının Prestijli Ödülleri Sahiplerini Buldu...

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin (GGC) geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu. Türk basınının prestijli ödülleri arasına girmeyi başaran Basın Ödülleri Gecesi´nde, ulusal ve yerel medyanın başarılı temsilcileri öd

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin (GGC) geleneksel Basın Ödülleri altıncı kez sahiplerini buldu. Türk basınının prestijli ödülleri arasına girmeyi başaran Basın Ödülleri Gecesi´nde, ulusal ve yerel medyanın başarılı temsilcileri ödüllendirildi.

 

Şirehan Otel´deki ödül töreninin ardından Türk müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Coşkun Sabah sahne aldı. Ünlü sanatçı, en güzel şarkılarını gazeteciler ve aileleri için seslendirirken, davetliler müzik ve eğlence dolu bir gece yaşadı.Vefa ödülüne layık görülen Hakan Yağlı´ya plaketini Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu takdim etti.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6. kez düzenlediği geleneksel geceye siyaset, medya, bürokrasi ve iş dünyasının ilgisi yoğun oldu. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Derya Bakbak, CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, kaymakamlar, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

MEDYANIN ÜNLÜ İSİMLERİ KATILDI

 

Geceye Türk medyasının duayen isimlerinden  Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan, Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket Aydın, Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Kanal 7 Başkent Kulisi programı sunucusu Mehmet Acet, NTV Haber Spikeri Ahmed Arpat da katıldı.