Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Bakanlar Gaziantep'te...

Bakanlar Gaziantep

GAZİRAY için Elektrikli Tren Seti Alımı İmza Töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün katılımıyla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenecek. Protokol ile birlikte 8 elektrikli tren seti

Protokol ile birlikte 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirecek. Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ, “Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi” için 8 elektrikli tren setinin (32 araç) tasarım, temin ve montajını gerçekleştirecek.

 

6 Ocak tarihinde Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi AŞ (TÜRASAŞ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında Gaziray Banliyö Hattı ve Hafif Raylı Ulaşım Projesi Sözleşmesi imzalanması bekleniyordu. Sözleşme imza töreninin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’;nun katılımıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’;nde gerçekleştirilmesi beklenirken, Bakan Karaismailoğlu’nun programındaki değişiklik nedeniyle anlaşma yapılamamıştı.

 

GAZİANTEP’TE TEMASLARDA BULUNACAKLAR

 

Aradan geçen süreçte Bakan Karaismailoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Gaziantep’e geliyor. Sabah saatlerinde kente gelecek olan Bakan Karaismailoğlu’nun ilk durağı Gaziantep Havaalanı’;na yeni yapılacak olan terminal binası olacak. Akabinde Gaziantep Valiliği ardından AK Parti Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Karaismailoğlu’nun sonraki durağı ise Büyükşehir Belediyesi olacak.

 

NİZİP - BİRECİK YOLUNU İNLEYECEKLER

 

Öte yandan Bakan  Karaismailoğlu ile Gül, yapımı devam eden Nizip Birecik Yolu ile birlikte GAZİRAY Tünel şantiyesinde incelemelerde bulunacaklar.

 

PROTOKOL İMZALANACAK

 

Gaziantep’in ulaşım ağını önemli oranda güçlendirecek GAZİRAY Projesi kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımlarıyla “GAZİRAY İçin Elektrikli Tren Seti Alımı İmza Töreni” düzenlenecek.(megahaber27)



Anahtar Kelimeler: Bakanlar Gaziantep'te...