Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Bakan Koca Gaziantep'i uyardı!

Bakan Koca Gaziantep

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,' Bursa, Kocaeli ve Gaziantep'te belirgin artış var. Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklama: "Bursa, Kocaeli ve Gaziantep'te belirgin artış var. Bu illerimizde daha gayretli, daha titiz bir çalışma gerekiyor. Desteğinizin önemi artmış durumda. Mücadelemize desteğinizle güç verin" dedi.

 

DURUM VAHİM

Gaziantep ile ilgili vaka sayısı net olarak açıklanmazken, tum hastanelerin Koronavirüs  tedavi alanlarının dolu olduğu oğrenildi. Hastane ortamında tedavi bekleyen hastaların olduğu belirtilirken, hastanelerin Koronavirüs hastalarını sıraya yazıldığı iddialar arasında. Yeni hastaların tedavisi icin hastanelerde mevcut hastaların iyileşmesi bekleniyor.(hdhaberler)

 

 

 

AK Partili Vekiller Sağlık Bakanıyla Gaziantep’i değerlendirdi

 

AK Parti Gaziantep milletvekilleri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Şehir hastanesi başta olmak üzere 2021-2023 sağlık yatırımları, atamalar ve salgınla mücadele sürecini değerlendirdi.

 

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı birlikte ziyaret eden AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Müslüm Yüksel ve M.Sait Kirazoğlu, artan vaka sayıları ve vefat oranıyla ilgili istişarede bulundular..

 

Ak Parti Gaziantep milletvekili Ahmet Uzer, ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Milletvekili arkadaşlarımızla Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Şehrimizdeki sağlık yatırımlarını ve pandemi sürecini değerlendirdik” dedi.

 

Ak Parti Gaziantep milletvekilleri yaptıkları paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı;

 

Milletvekili Mehmet Erdoğan; “ Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca‘yı Milletvekillerimizle ziyaret ederek Gaziantep sağlık yatırımlarını, atamaları, pandemiyi değerlendirdik.”

 

Milletvekili Nejat Koçer, “Gaziantep milletvekillerimizle birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ettik. Gaziantep’in sağlık projeleri ve genel sağlık sürecini istişarede bulunduk.”

 

Miilletvekili Derya Bakbak;

 

“Gaziantep milletvekillerimizle birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’ya ziyarette bulunduk. Gazi şehrimizin sağlık alt yapısı hakkında istişarelerde bulunduk.”

 

Milletvekili Ali Şahin;

 

Gaziantep Milletvekillerimizle Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca beyi ziyaret ederek Gazi şehrimizin sağlık yatırımları, sağlık yönetimi ve pandemi sürecimizi istişare ettik...”

 

Milletvekili Müslüm Yüksel;

 

“Gaziantep Milletvekillerimizle Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek ilimizdeki sağlık yatırımlarını ve pandemi sürecini istişare ettik.

 

Sn. Bakanımız nezdinde sağlık çalışanlarımıza bir kez daha minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sağolsunlar, varolsunlar.”

 

Milletvekili M.Sait Kirazoğlu;

 

“Gaziantep Milletvekillerimizle Sağlık Bakanı Sn. Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaretimizde Şehir Hastanesi başta olmak üzere 2021-2023 dönemi sağlık yatırımlarını  ve salgınla mücadele sürecini değerlendirdik. Sn. Bakanımıza ve ekibine nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim.”(megahaber27)