Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

Azez'de 2 özel harekat polisimiz şehit oldu

Azez

MHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Doğan'ın oğlu M. Fatih Doğan, Suriye'nin Azez şehrinde, Pkk/Pyd terör örgütünün alçak saldırısında şehit düşen kahraman Özel Harekât Polislerimiz Fatih Doğan ve Cihat Şahin'e Allah'tan rahm

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, saldırının harekat bölgesindeki Azez ile Mare arasında zırhlı araca PKK/PYD terör örgütü tarafından Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile yapıldığı belirtildi.

 

Saldırı sonucunda Suriye Görev Gücünde görevli 2 özel harekat polisinin şehit olduğu, 2 özel harekat polisinin ise yaralandığı kaydedildi.

 

Açıklamada, “Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şu paylaşımda bulundu:

 

“Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare’de, Tel Rıfat Bölgesi’nden PKK-PYD’nin güdümlü füze saldırısıyla Şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, Milletimize, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum.”

 

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ’NDEN TAZİYE MESAJI

 

Öte yandan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, genel müdürlüğün sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.

 

Aktaş, mesajında, “Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin, Suriye Görev Gücü kapsamında 10 Ekim 2021 günü saat 17.00 sıralarında Fırat Kalkanı Herekat Bölgesi Azez-Mare’de zırhlı araçlarla intikal esnasında uğradıkları saldırı sonucu şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

 

 

Hain Saldırıda Şehit Olan Özel Harekat Polislerimiz Memleketlerine Uğurlandı...Göz Yaşları Sel Oldu

 

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan hain saldırı sonucu Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli özel harekat polisleri Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu. Hain saldırıda 2 özel harekat polisi de yaralandı.

 

 

Şehitler için görev yerlerinde tören düzenlendi, gözyaşları sel oldu

 

Saldırı sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Cihat Şahin ve Fatih Doğan için Gaziantep Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende şehitlerin özgeçmişi okunduktan sonra Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından dua okundu. Okunan duaların ardından şehitlerin naaşları cenaze aracına konularak memleketlerine götürülmek üzere Gaziantep Havalimanı’na uğurlandı. Şehitlerin naaşlarının, tören sonrası cenaze aracına konulması sırasında aileleri, yakınları ve mesai arkadaşları göz yaşı döktü. Bazı Şehit yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

 

 

Şehitler memleketlerinde son yolculuğuna uğurlanacak

 

Tören sonrası cenaze aracına konulan şehitlerin naaşı, Gaziantep Havalimanı’ndan memleketlerine uğurlandı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen şehit özel harekât polisi Cihat Şahin’in memleketi Elazığ’da, MHP Adıyaman merkez ilçe başkanı Mehmet Doğan’ın oğlu olduğu, evli ve eşinin üç aylık hamile olduğu öğrenilen şehit özel harekât polisi Fatih Doğan’ın ise memleketi Adıyaman’da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

 

Gaziantep Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde yapılan törene şehitlerin aileleri ve mesai arkadaşları ile Gaziantep Valisi Davut Gül, Kilis Valisi Recep Soytürk, Milletvekilleri, Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.