Arslanoğlu ve Aykaç Ailelerinin Mutlu Günü...

Arslanoğlu ve Aykaç Ailelerinin Mutlu Günü...

Aykaç ailesinin güzel kızı Dr.Edanur Aykaç ile Arslanoğlu ailesinin yakışıklı oğlu Dr.Sami Arslanoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun kıydığı nikah ile mutluluğa “Evet” dediler.

Şehrimizin tanınmış ve sevilen doktorlarından M. Kahraman Arslanoğlu ve Adile Arslanoğlu’nun oğulları Dr.Sami Arslanoğlu ile Çorum'un saygın ailelerinden Ahmet ve Armağan Aykaç’ın kızları Dr. Edanur Aykaç, dün Şehitkamil kongre ve Sanat Merkezi’nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda kıyılan nikah ile dünya evine girdiler.

 

Gaziantep iş ve siyaset dünyasının saygın isimlerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu önünde kıyılan nikahta, şahitlikleri İstanbul'dan gelen Songül Kalyoncu ve Hollanda'dan gelen İş kadını ve adam spor voleybol takım başkanı Hatice Bilginsoy yaparken, nikah aktini gerçekleştiren isim Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oldu.

 

Gaziantep’in unutulmazları arasına giren muhteşem törende, damat beyin babası Dr. M. Kahraman Arslanoğlu ve diğer aile bireylerinin en az Edanur ve Sami kadar mutlu ve heyecanlı oldukları gözden kaçmadı.

 

Nikahın ardından genç çift ve yakınları, Erikçe Mutfak Sanatları Merkezi’inde gerçekleşen düğün töreninde gönüllerince eğlendiler.(gaziantepgunes)