Armağan Çağlayan Tutuklansın!

Armağan Çağlayan Tutuklansın!

‘Çatlak Şanzel’ olarak bilinen Şanzel Çetin, Armağan Çağlayan’ın YouTube programında bir doktoru öldürdüğünü anlattı ve “Daha sonra alışkanlık oldu bu sefer de insanları yaralamaya başladım” diyerek cinayeti tiye aldı.

Yazıp yazıp siliyorum.
Çünkü küfür ediyorum!
“Sizi ünlü yapacağız” diyerek ülkenin dört bir yanından topladıkları gençleri birbirine vurdurarak, kırdırarak, kavga ettirerek, yıllarca onların sırtından para kazanan eski bir Avukat arkadaş, şimdilerde bir şeyler yaparak tekrar gündeme gelmeye çalışıyor.
Herkes gündeme gelmeye çalışıyor!
Orasını, burasını açarak, göstererek, poz veren genç kızlar, bağıran, çağıran eşcinseller, çevresine, arkadaşlarına saçma sapan şakalar yapan erkekler, elinde kamera bir olay çıksa da çekip “çok izlenen bir görüntü çeksem” diye dua edenler... Çok izlenmesi demek oturduğun yerden para kazanmak demek. 
Ne kadar çok izlenme= o kadar para!
Ve çok izlenmek için her türlü pislik, ahlaksızlık, düzenbazlık, oyun, entrika serbest!
Şimdi bu Avukat eskisi arkadaşın eskisi kadar bir ünü bir ederi kalmadı ama para da kazanması lazım. Kanalına daha çok abone gelsin, oradan voleyi vursun diye yaptığı programa bir kadın çıkarmış. ( Adı bilinsin, ünlü olsun diye yazmayacağım) Kadın “Babaannemi tedavi ederken ölümüne sebep olan doktoru öldürdüm, 7 ( Yedi) yıl yattım, çıktım, sonra da alışkanlık yaptı, bir kaç kez de adam yaralamadan girdim” diyor, sunucu ile beraber kahkahayı patlatıyorlar!

Ülke, çağın en büyük salgını ile uğraşırken, sağlık personeli patır patır hasta olmasına rağmen, çoluğunu çocuğunu bırakıp hizmet ederken bir tane  o.. çocuğu, sırf reyting için programına çıkardığı katille “doktoru öldürdük”  diye kahkaha atıyor iyi mi!
Kadın kim? 
Pavyon kadını!
Bildiğimiz fahişe. Kendini, bedenini satıp, bugüne kadar gelmiş, şarkı söylerken ona buna atarlanarak, küfür ederek, tehdit ederek sosyal medyada konuşulmuş, bu arkadaş da onu programına çağırmış. 
Bu kadının Vatana millete gram faydası var mı? HAYIR!
Ülkeye bir katkı sağlamış mı? HAYIR!
Çocuklarımıza örnek göstereceğimiz biri mi? HAYIR!
Peki niye gözümüzün içine sokuluyor? 
Sırt reyting için. 
“İzlemezsiniz olur biter” deyip geçelim mi? Herkes her istediğini yapsın mı? Toplum, kural, kaide diye bir şey yok mu artık bu ülkede?

Bu program cinayeti teşvik etmiyor mu?
Toplumda kin ve düşmanlık yaratmıyor mu?
Toplum düzenini tehdit değil mi?

Yarın doktorlar “Bizim can güvenliğimiz sağlanıncaya kadar hasta bakmayacağız” dese ölecek olan binlerce kişiden kim sorumlu olacak?  
“Bir polis öldürdüm 7 yıl yattım, çıktım” dese İçişleri Bakanı sessiz kalır mı? “Bir savcı vurdum, 7 yıl yattım, çıktım” dese Adalet Bakanı, Savcılar sessiz kalır mı? Kalmaz!
Sağlık Bakanlığı suç duyurusunda bulunmak için yazı bekliyorsa işte ben yazıyorum; Bu pervasızlığın, bu kepazeliğin, bu terbiyesizliğin bir cezası olmamalı mı?
#armagancaglayantutuklansın

Dr.Deniz Arslan