Annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır.

Annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır.

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Annelerimizin hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Başhekim Dr. Yanık, “Annelerimiz, bizlerin gelişiminde karşı

Yaşamın en önemli yerinde annelerimizin olduğunu kaydeden Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, “Dünyayı güzelleştiren, bulduğu bir avuç toprağa dahi sevgi, şefkat ve merhamet tohumları eken annelerimizin kıymetini bilmekten asla vazgeçmemeliyiz” dedi.

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Annelerimizin hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Başhekim Dr. Yanık, “Annelerimiz, bizlerin gelişiminde karşılıksız sevgi ve emek veren en değerli varlıklarımızdır.  Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.” dedi.

Dünyayı güzelleştirecek, yaşanabilir kılacak olanın da annelerin sevgi ve şefkati olduğunun altını çizen Başhekim Dr. Yanık, “Her daim yanımızda olan annelerimize bir günle teşekkür etmek, onları bir günle hatırlamak mutlaka çok yetersiz kalıyor. En azından şükranlarımızı bildirebileceğimiz bir gün olması sebebiyle bir fırsat Anneler Günü. Bu vesile ile;

“Çok sıkıntılı olduğumuz Koronavirüs salgınında muazzam çabaları ile gönüllerde taht kuran sağlık çalışanı anneler, onların anneleri ve tüm sağlık çalışanlarının anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum.” ifadelerini kullandı.