Anne ve Bebeklerin buluşma noktası

Anne ve Bebeklerin buluşma noktası

Miray Mama Emek Mahallesi, Sankopark Alışveriş Merkezinden sonra İbrahimli Batıkent mahallesinde de Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin açılışını yaptığı 3. mağazası Miray Mağazacılık Tekstil Ltd. Şti. halkı

Miray Mama anne ve bebeğin doğum öncesinden başlayıp 8 yaşa kadar uzanan tüm bu  süreçteki ihtiyaçlarını mama, bez, tekstil, oyuncak, araç ve gereç gibi ürünleri bünyesinde bulundurup siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak,  kaliteli ürün yelpazesi, güler yüzlü kadrosu, yüksek hizmet standartları ve uygun fiyatlarla 2015 yılından bu yana Gaziantep’te hizmet vermektedir.
 

 

Miray Mama Emek Mahallesi, Sankopark Alışveriş Merkezinden sonra İbrahimli Batıkent mahallesinde de Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki’nin açılışını yaptığı 3. mağazası Miray Mağazacılık Tekstil Ltd. Şti. halkımıza ve miraymama.com.tr ile de tüm Türkiye’ye hizmet vermeye devam etmektedir.
 

 

Firma sahibi Çocuk Gelişim Uzmanı Goncagül Horoz, Miray Mama ’ya her geçen gün bir yenilik daha ekleyerek yeni mağazasında çocukların doğum günü ve özel kutlamaları için bir alan oluşturmuş ve bu alanda da Gaziantep’te anne ve çocukların rahat, konforlu, kaliteli, temiz ve ferah bir ortam hazırlayarak yeni bir konsept sunmaktadır.