Anka Hastanesi Sponsorluğunda Kanatsız Melekler Bebekler İçin Buluştu

Anka Hastanesi Sponsorluğunda  Kanatsız Melekler Bebekler İçin Buluştu

Anka Hastanesi’nin Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği Yenidoğan Canlandırma Programı -NRP (Neonatal Resüsitasyon) - Eğitiminde başarılı olan sağlık personellerine sertifikaları Gaziantep Palmiye Otel’de yapı

Anka Hastanesi’nin Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği  Yenidoğan Canlandırma Programı -NRP (Neonatal Resüsitasyon) - Eğitiminde başarılı olan sağlık personellerine sertifikaları Gaziantep Palmiye  Otel’de yapılan törenle teslim edildi.

 

Anka Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Dalgıçer ve Başhemşire Ayşe Koç’un hazır bulunduğu eğitimde ÇEKÜS birim sorumlusu ve NRP eğitimci doktoru Selda Doğan, NRP kurs ve eğitim sorumlu hemşiresi Hülya Durdu Bayır’ın öncülüğündeki eğitim 3 gün sürdü. Eğitimde söz alan Anka Hastanesi Başhekimi Dr. Fırat Dalgıçer, ‘’Yenidoğan ölümlerinin azalmasında NRP eğitimi çok önemli bir yere sahiptir. Anka Hastanesi böyle faydalı eğitimlere destek olarak bu durumu geleneksel hala getirecektir. Gaziantep’te ki bebeklerin artık emin ellerdedir. Bu eğitimle sağlık çalışanlarının görevlerinde daha başarılı olacaklarına güvenimiz tamdır. Katılımlarından dolayı Anka Hastanesi Yönetimi adına, İl Sağlık Müdürlüğü ‘nün çok değerli hekimlerine, eğitimcilerine Gaziantep’te faaliyet gösteren özel hastanelerin sağlık çalışanlarına ve eğitimcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Cihat Rıfat Yılmazer, Uzm. Dr. Burcu Günsoy ve ÇEKÜS Birim Sorumlusu ve NRP Eğitim Doktoru Selda Doğan  Anka Hastanesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. NRP eğitimcileri ve Anka Hastanesi Yönetimi başarılı olan katılımcılarla sohbet ederek sertifika teslim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.