2 Genç Doktorumuzu kaybettik! Koray Urgu yoğun bakımda

2 Genç Doktorumuzu kaybettik! Koray Urgu yoğun bakımda

Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Koray Urgu yoğun bakımda yatıyor , Anestezi uzmanı Dr Şanlıurfa'da görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Güzey ve Bursa'da İznik Devlet Hastanesi'nde görevli olan anestezi doktoru 41 yaşındaki

Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı, Op. Dr. Koray URGU beyin anevrizma  kanaması sonucu İstanbul Bahçelievler’deki Memorial Hastanesinde  yoğun bakımda yattığını ailesi tarafından bildirildi

 Anestezi uzmanı Dr Şanlıurfa'da görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Güzey geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Bursa'da İznik Devlet Hastanesi'nde görevli olan anestezi doktoru 41 yaşındaki Semih Özdil kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Rahmetli Dr Semih Özdil’in  , Anestezi uzmanı Dr Aslı Yıldırımın Akrabası olduğunu öğrendik 
Aslı Hocamıza da ailesine de başsağlığı sabırlar diliyoruz

Doktor Koray Urgu 

 

1979 yılında İzmir’de doğumlu olan Op.Dr.Koray URGU ilköğretim ardından Bornova Anadolu Lisesi’nden 1997 yılında mezun oldu. 2004 yılında tıp eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde derece ile bitirerek mezun oldu. Aynı yıl içerisinde girdiği TUS sınavı sonrasında Dokuz Eylül Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümünde ihtisasa başladı. Uzmanlık eğitimi sırasından birçok plastik cerrahi ameliyatlarına katıldı. ‘ Adipoz Kökenli Erişkin Kök Hücrelerin Radyoterapi Uygulanmış Deride Primer Yara İyileşmesi Üzerindeki Etkisi’ isimli tez çalışması ile 2011 yılında uzmanlığını başarıyla bitirdi. Kök hücre üzerine yaptığı bu çalışma Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Derneği’nin düzenlediği yarışmada 2011 yılında deneysel dalda en iyi çalışma seçilerek birincilik ödülü aldı.

 

2009 yılında Türk Plastik Rekonstrüktif veEstetik Cerrahi Derneği tarafından ” Ulusal Yeterlilik (National Board Certification)” sertifikasını aldı Kasım 2011-Eylül 2013 arasında devlet hizmet yükümlülüğünü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. 2013-2015 arasında İzmir’de Özel Gazi Hastanesinde ve Özel Medifema Hastanesinde, 2015-2017 arasında İstanbul’da MedicalPark Hastanesi bünyesinde hizmet verdi. 2017 yılından itibaren İstanbul’da özel kliniğinde çalışmalarına devam etmekteydi.

 

 

Prof. Dr. Mustafa Güzey

 

Şanlıurfa’da uzun yıllardır hizmet veren ve başarılarıyla takdir toplayan Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Güzey tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetti.

 

Kentte özel bir hastanede görev yapan ve kendi dalında başarılı olan Doktor Güzey’in kalp krizi geçirdiği ve Antalya ile Ankara’da tedavi gördüğü öğrenildi. Güzey, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

 

 

Uz. Dr. Semih Özdil

 

Bursa’nın İznik Devlet Hastanesinde görevli olan 41 yaşındaki Uz. Dr. Semih Özdil, İznik’te evinde kalp krizi geçirdi.

 

İlk olarak İznik Devlet Hastanesine kaldırılan genç doktor sonrasında Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi. Şehir hastanesinde Özdil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Genç doktor bugün toprağa verildi.