Ramazanda Nasıl Beslenmeliyiz?

112 hattından doktora tehdit: Doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu!

112 hattından doktora tehdit: Doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu!

Ankara Polatlı'da görev yapan bir doktor kendisine SABİM aracılığıyla iletilen tehdit içerikli şikayeti sosyal medya hesabından paylaştı. Doktor paylaşımında 'Çalışmaktan korkuyorum, can güvenliğim yok' ifadelerini kullandı.

Ankara’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan bir hasta yakını doktora tehditler savurdu. Tehdit edilen doktor ALO 184 SABİM aracılığıyla kendisine iletilen şikayeti “Bu SABİM tarafından bana yöneltilen ölüm tehdidi. Daha dün bir hemşire arkadaş katledildikten sonra ben bu hastanede çalışmaktan korkuyorum eşim ve çocuğum için can güvenliğim için” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Doktorun paylaşımda yer alan şikayette şu ifadeler yer alıyordu:

 

“O Polatlı’da çalışan doktor yok mu onun canını alırım. Bak şu an hastamız yataktan çıkmasın ondan sonra bakın ne oluyor o doktora ben şimdi E-nabızdan doktorun isim kayıtlarını bulacağım. Ya işleminizi yapın ya bu sefer ben cevap vereceğim. Ben dün sizi çok uyardım bekletmeyin hemen çıkarın diye. O Polatlı’daki doktorun doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu. İnsanı çileden çıkarmayın ya müdahale edin ya da bırakın biz müdahale edelim. Kendi adaletimizi kendimiz sağlarız biz.” (Medimagazin)